top of page

WAT JE MOET WETEN

- Ik werk van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00, op donderdag werk ik ook in de avond. 

 

- Ik doe GEEN PIERCINGS. GreenFairy Collective is een zzp-er welke op hetzelfde adres werkt. Heb je dus vragen over piercings of wil je een afspraak hiervoor maken, dan moet je GREENFAIRY daarvoor benaderen, niet mij. Zie ook PIERCING op deze website. 

www.greenfairycollective.nl
 

- Ik werk het meest op afspraak maar walk-ins zijn ook zeer welkom. Dus loop gerust binnen. Hou er wel rekening mee dat afspraken altijd voorrang hebben en ik wellicht geen tijd heb. 
 

- Tatoeages worden gezet vanaf 16 jaar (met toestemming) en vanaf 18 jaar zonder toestemming van ouders/voogd. 
Dit is wel afhankelijk van de afbeelding van de tatoeage en plaatsing op het lichaam. Onder de 18 worden geen tatoeages geplaatst op zichtbare plekken zoals nek, handen, vingers of gezicht. 

 

- Voor kleinere tatoeages rekenen wij een totaalprijs. Wij hanteren wel een minimum starttarief. 

- Grotere tatoeages (welke meer dan 3 uur duren zoals bijv. sleeves) worden per uur berekend. We kunnen geen exacte tijdsindicatie geven bij grote stukken, wel een grove schatting. Hou er dus rekening mee dat je wellicht iets meer of minder kwijt bent dan we ingeschat hebben. 

 

- Voor het inplannen van een tatoeage of bijwerken verzoeken ik je het contactformulier te gebruiken. Hierin kun je alle informatie kwijt die ik nodig heb voor het juist inplannen van een afspraak. DM's via Instagram of Facebook beantwoord ik niet, tenzij ik dit specifiek in een post heb aangegeven. 

 

- Voor simpele vragen mag je ook bellen of whats-appen. Hou er wel rekening mee dat ik niet altijd de telefoon kan opnemen of kan reageren op je app omdat ik bezig ben met een klant. Ook als je buiten openingstijden contact zoekt (in de avonden, zondag, maandag of feestdagen) kan ik niet gelijk reageren.

- Het is mogelijk om een prijs op te vragen, echter is dit een schatting. Prijzen worden pas definitief na het maken van een afspraak. Opgevraagde prijzen zijn maar een week geldig. 

- Om de afspraak vast te leggen vraag ik een aanbetaling. 25 - 50 euro voor kleine 

projecten (1 sessie), 100 - 150 euro voor grote projecten (meerdere sessies). De 

aanbetaling wordt aan het einde verrekend met de totaalprijs. 

- Aanbetalingen worden NIET terugbetaald. Bij het niet kunnen nakomen van een 

afspraak (wegens ziekte of andere zwaarwegende omstandigheden) wordt je 

verzocht zelf gelijk een nieuwe afspraak te maken. Indien je dit niet wilt of kunt 

vervalt je aanbetaling. Mocht je helemaal niet komen opdagen dan vervalt uiteraard

ook je aanbetaling.  

 

- Ik maak pas een ontwerp na een aanbetaling en bevestiging van een afspraak. Dit ontwerp krijg je ongeveer de week voor je afspraak te zien. Er kunnen in overleg nog wat aanpassingen gedaan worden. Wil je echter ineens een geheel nieuw ontwerp dan worden hier extra kosten voor in rekening gebracht. Wees dus van te voren altijd duidelijk in wat je wilt en verwacht (daarvoor is het contactformulier ook bedoeld)  

- Je mag iemand meenemen om je te ondersteunen. Hou het echter bij 1 persoon en niet je gehele familie, buren en vriendenkring. Dit werkt erg afleidend. Zorg er ook voor dat je begeleiding zich gedraagt. Het is bijvoorbeeld niet gewenst ongevraagd foto's of filmpjes te maken, of ongevraagd in de werkruimte te komen. Indien iemand zich erg storend gedraagt kunnen wij die persoon verzoeken te vertrekken. 

- Kinderen onder de 12 jaar zijn niet toegestaan in de shop. Het zetten van een tatoeage neemt enige tijd in beslag en is voor kinderen een erg lange zit. Daarnaast worden kinderen wellicht blootgesteld aan zaken die zij wellicht beter niet hoeven te zien. We zijn dol op kids, maar niet onder werktijd ;) 

- Eet en drink voldoende voordat je naar je afspraak komt. Het laten zetten van een tatoeage vergt veel energie. Neem desnoods wat te eten en drinken mee zodat je tussendoor nog kunt 'bijtanken'. 

- Wees op tijd! 10-15 minuten van te voren is vroeg genoeg. Kom niet veels te vroeg of te laat.

Ben je meer dan 30 minuten te laat voor je afspraak dan vervalt je afspraak en verzoeken wij je

een nieuwe te maken. 

- Ja kan/mag NIET getatoeerd worden als je: 
* onder invloed bent van drank/drugs
* aan een antibiotica-kuur zit (pas 2 weken NA het afronden van je kuur mag je een tattoo laten zetten)
* als je zwanger bent
* als je vrij recentelijk verbrand bent door de zon 

 

Heb je een medische aandoening of een medische handeling laten doen? Overleg dan eerst met je huisarts of het zetten van een tattoo wel gewenst is. Laat ons ook altijd weten als je een aandoening hebt, medicatie slikt, of iets anders wat relevant kan zijn,  zodat we altijd voorbereid zijn. ​ 

- Je kunt bij mij betalen met contanten, pin of tikkie. 

- Volg ten alle tijde ONZE nazorginstructies op. Een mooie tatoeage krijg je pas nadat je het ook goed verzorgd. Verwaarloos je de nazorg, dan heb ik al het werk voor niks gedaan. Geen goede nazorg = lelijke tatoeage. 

- 4 weken na het zetten van de tatoeage verzoeken wij je om even persoonlijk LANGS te komen om de tatoeages te laten nakijken. Wij beoordelen dan of deze eventueel een touch-up nodig heeft. Doe je dit binnen 5 weken na het zetten dan is het gratis (mits je mijn nazorg hebt opgevolgd) Bijwerken doen we NIET op zaterdagen ivm drukte. 

Een eigen ontwerp tattoo design door Sas van Rebelyells te Sliedrecht
onlypult_mei22_14.jpg
bottom of page