top of page

NAZORG TATOEAGE

  • Laat het folie/verband er max. 2 uur op zitten. Raak de wond nooit met ongewassen handen aan.

  • Verwijder de folie en was de tatoeage met antibacteriële zeep om overtollig bloed en inkt te verwijderen. Dep daarna goed droog met een schone handdoek.

  • Smeer de tatoeage daarna in met de Bepanthen/ Tattoobalm zalf en herhaal dit zodra de tatoeage droog/trekkerig aanvoelt. De tattoo mag geen korst worden! Heb je een droge huid? Smeer dan wat vaker. Blijft dit herhalen totdat de tattoo helemaal genezen is.

  • De tatoeage zal tijdens de genezing gaan jeuken en/of vervellen. Niet krabben en trek de velletjes er niet af. De velletjes zullen tijdens het wassen en smeren vanzelf los komen.

  • Draag tijdens de genezing geen pleisters, verband of strakke en/of wollen kleding op de wond. Dit kan irritatie en ontstekingen veroorzaken. 

  • Tijdens de genezing mag je gewoon douchen. Spoel de tattoo goed na met schoon water. Het nemen van een bad, zwemmen, sauna, mag de eerste 2 weken NIET.

  • Tijdens de genezing mag je tatoeage niet direct blootgesteld worden aan de zon. Gebruik onze speciale Tattoobalm sunblock-nazorg. Ook als de tatoeage genezen is, is het belangrijk deze altijd te beschermen met een hoge zonnefactor.

 

Kijk uit met huisdieren!!! Laat je huisdier NOOIT aan de tatoeage komen en verschoon elke dag je bed als je huisdieren in bed slapen om nare ontstekingen te voorkomen! 

Het kan voorkomen dat je tatoeage bijgewerkt moet worden. Dit doen wij gratis, mits: 
- je nazorg bij ons hebt gekocht/gekregen. 
- je persoonlijk binnen 5 weken langskomt om de tattoo te laten beoordelen.

- na beoordeling gelijk een afspraak maakt om het bij te laten werken. 

Let op: neem contact op met de huisarts bij extreme roodheid, zwellingen, bloedingen, wondvocht, kleurverandering of chronische pijn. 

 

 

 

 

 

Bij ons verkrijgbaar: 

Balm Tattoo nazorgzalf Vegan

Balm Tattoo nazorgzalf Sunblock

Bepanthen nazorgzalf
 

Rebelyells presenteert Balmtattoo vegan tattoo nazorg
Rebelyells presenteert bepanthen tattoo nazorg
bottom of page