top of page

Leerlingen bij Rebelyells!

Vanaf januari 2020 zullen er 2 apprentices meelopen bij Rebelyells. Robert en Edo zijn al een tijdje vaste gezichten in de shop. Het is de bedoeling dat ze op korte termijn gaan oefenen en meedraaien. Momenteel zijn ze veel aan het tekenen, meekijken als ik bezig ben en oefenen op nep-huid. Uiteraard hoop ik dat dit het begin wordt van een leuke samenwerking en eventueel vaste aanstelling in de shop. 2020 staat helemaal in het teken van kansen, vernieuwing en meer tattoo-art!!!

gif

Hieronder stellen de 2 leerlingen zichzelf even voor:


hoi even voorstellen,

Ik ben Edo en vanaf januari tattoo leerling bij Rebelyells body art. De laatste jaren steeds meer aan het airbrushen en verven op zowel op miniaturen als op doek, altijd al een fascinatie voor tattoo’s gehad. Kort gezegd viel bij mij het kwartje, dit is iets wat ik graag wil. Na het uit proberen van een tattoomachine was ik volledig om, voelde goed dus voor een flinke carrière switch!

Heb een voorliefde voor scifi, biomech, veel kleur maar ook zeker voor wat sierlijker black& grey werk. Weinig ontspannender dan een mooie floral tekenen. Hoop de komende tijd een hoop te leren en flinke stappen te maken!
Hi, ik ben Robert, geboren in 1987 te Sliedrecht. Al sinds de basisschool wist ik te vertellen (en ook te laten zien) wat een tatoeage nou precies was. Met grote zwarte markers kalkte ik mijn armen vol met sierlijke tribal vormen tot er nauwelijks nog huid zichtbaar was. In 2004 heb ik mijn diploma elektrotechniek behaald en ben ik na het verkennen van de banenmarkt uiteindelijk aan de slag gegaan in de beveiligingstechniek. Als opstandige puber werk opnieuw de interesse voor tatoeages aangewakkerd en deze is nooit meer verdwenen. Op 18 jarige leeftijd was mijn eerste grote zichtbare tatoeage dan ook al snel een feit. In 2017 ben ik samen met mijn vrouw een eigen online onderneming gestart in de grafische sector. De verzameling tatoeages is door de jaren inmiddels alleen maar toegenomen en in het dorp blijkt een nieuwe tatoeage studio verschenen. Ik bezocht een aantal keren de studio voor een nieuwe tatoeage en in 2019 besloot ik "het is nu of nooit". Inmiddels heb ik een plek gekregen in de studio en ben ik beschikbaar voor het laten zetten voor een tatoeage. Ik zal mij voornamelijk concentreren op Japanse en traditionele tatoeage stijlen.

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page